Service aan u staat centraal.

Bij Tandartspraktijk Besth in Amsterdam Zuid doen wij dagelijks ons uiterste best om onze klanten de service te bieden die ze van ons mogen verwachten. Mocht er toch iets niet naar wens zijn gegaan dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Onze servicedesk medewerker staat u graag te woord.

E-mail en sms-reminder: uw persoonlijke assistent!

Om u van dienst te zijn en als service maakt Tandartspraktijk Besth gebruik van een email- en een sms-service om uw afspraak te bevestigen en u aan uw afspraak te herinneren. Deze service is geheel kosteloos. Aan deze service kunnen echter geen rechten worden ontleend. Wanneer u een herinnerings-email of -sms niet heeft ontvangen betekent dit dus nadrukkelijk niet dat uw gemaakte afspraak niet door gaat.

Facturatie: uw zorg uit handen genomen!

Ons factoringbureau Infomedics declareert waar mogelijk reeds uw tandarts nota bij uw zorgverzekeraar. U betaalt niets voor deze makkelijke service. Hierdoor hoeft u bedragen vaak niet voor te schieten aan de balie na afloop van de behandeling en geen ingewikkelde declaratieformulieren in te vullen van uw zorgverzekeraar. Als u vragen heeft over uw factuur kunt u te allen tijde met hen contact opnemen op nummer 036-2031900. Opvragen kopie nota kan ook makkelijk via hun website op Infomedics.nl. Het Centraal Medisch Incassobureau kunt u bellen op 0900 – 235 26 42 (€0,35 per gesprek).  Wanneer u geen aanvullende verzekering heeft voor de tandarts betaald u na afloop per pin aan de balie.

 

Privacy en veiligheid: uw vertrouwen, onze zorg!

Wanneer u om welke reden dan ook uw patiëntendossier wilt opvragen verzoeken wij u dit schriftelijk of per email bij ons aan te geven middels onderstaand formulier. U krijgt van ons bericht wanneer u uw gegevens persoonlijk bij ons kunt ophalen. Voor uw privacy en veiligheid dient u voor het meenemen van de documenten te tekenen en u desgewenst te legitimeren. Klik hier voor het formulier.

Annulering: plan meteen een nieuwe afspraak en halveer uw annuleringskosten!

Natuurlijk kan het zijn dat u een afspraak met uw behandelaar moet annuleren. Deze annulering en de daarmee gepaard gaande kosten nemen wij voor onze rekening tot 24 uur voor de afspraak. Mocht u, om welke reden ook, uw annulering korter dan 24 uur van tevoren aan ons kenbaar maken, zijn wij genoodzaakt een deel van de kosten bij u in rekening te brengen. De kosten voor een gemiste afspraak zijn 25 euro per kwartier.

Klanttevredenheid

Wij meten met regelmaat de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend kunt u deze ook melden bij de receptioniste/ assistente en/of de tandarts.

Meningsverschil

Indien u een meningsverschil heeft met uw tandarts en denkt dat de tandarts aantoonbaar ingebreke is gebleven, zonder dat u dat samen heeft kunnen oplossen, dan kunt u zich richten tot de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde) om bemiddeling vragen.