Behandelingen

Met spoed hulp nodig? Neem contact op!

020 6700366
Afspraak maken

Onze Behandelingen

Hieronder is een overzicht te zien van al onze behandelingen

Diverse tandartsbehandelingen

Bij Tandartspraktijk Besth kunt u terecht voor diverse tandartsbehandelingen uitgevoerd door onze ervaren (facings) tandartsen, paradontologen en implantologen. Naast reguliere tandheelkundige behandelingen, bieden wij specialistische tandartsbehandelingen binnen de cosmetische tandheelkunde en implantologie. Door onze specialisme zorgen wij ervoor dat u zich extra op uw gemak voelt tijdens een tandarts bezoek, ook wanneer u angst ervaart voor de tandarts. Onze patiënten worden te allen tijde vooraf geïnformeerd over hoe een behandeling zal verlopen en welke handelingen u kunt verwachten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Algemene tandartsbehandelingen

Natuurlijk bent u altijd welkom voor onze algemene tandartsbehandelingen, zoals de periodieke controle. Tijdens zo’n tandarts behandeling bespreken wij de algemene klachten aan uw gebit en krijgt u advies over een goede mondhygiëne.

Preventieve en curatieve tandartsbehandelingen

Bij een preventieve behandeling is het de bedoeling van de tandarts om een meer ingrijpende behandeling te voorkomen. Een curatieve behandeling staat juist in het teken om een bestaand probleem te verhelpen, hierbij kunt u denken aan het trekken van een verstandskies.

Cosmetische ingrepen

Bij Tandartspraktijk Besth bent u aan het juiste adres voor een cosmetische tandarts behandeling. Dit is de ideale oplossing wanneer u een nog mooier gebit wilt realiseren met de inzet van een extra hulpmiddel. Onder een cosmetische behandeling verstaan wij tanden bleken, tandheelkundige hechtingen of het laten plaatsen van facings, esthetische kronen of tand implantaten. Wij hebben een enorm aanbod om u te verzekeren van een stralende glimlach.

Kosten tandarts behandeling

Bent u benieuwd naar de kosten van een tandarts behandeling? Neem dan snel contact met ons op via het telefoonnummer 020 6700366 en maak een afspraak. Wij zien u graag terug in onze tandartspraktijk aan de Balthasar Floriszstraat in het hartje van Amsterdam Zuid zodat we een persoonlijk behandelplan voor u kunnen opstellen. Aan de hand daarvan kunnen we een kostenoverzicht maken. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat u binnen afzienbare tijd weer rondloopt met een stralende glimlach! Tot snel.

Maak nu een afspraak voor jouw glimlach!

020 6700366
Maak een Afspraak