Angstbehandelingen

Angsttandarts Amsterdam

Heeft u in het verleden een slechte ervaring gehad bij de tandarts en heeft u een angst ontwikkeld? Maak een afspraak en kom langs bij de beste angsttandartsen van Amsterdam! Bij Tandartspraktijk Besth in Amsterdam Zuid zijn onze tandartsen gespecialiseerd in angstige patiënten. Geschat zijn er bijna een miljoen mensen in Nederland die angst ervaren tijdens een tandartsbezoek, u bent dus zeker niet alleen. Een angsttandarts houdt extra rekening met deze angstgevoelens en zal van tevoren precies uitleggen wat er gaat gebeuren. Weinig of slechte communicatie is een van de voornaamste reden waarom mensen angstig zijn voor de tandarts.

Hoe verloopt een behandeling bij de angsttandarts?

Bij een behandeling bij een angsttandarts wordt vooraf precies aangegeven wat u kunt verwachten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Indien gewenst kunt u met de angsttandarts een stopsignaal afspreken. Wanneer het u even te veel wordt, krijgt u de ruimte om op adem te komen. Via deze weg heeft u tijdens de gehele behandeling de controle in eigen handen.

Mocht u angstig zijn voor een bepaalde ingreep, dan heeft u de mogelijkheid om een plaatselijke verdoving en voorverdoving te krijgen. Bij een voorverdoving wordt er gebruik gemaakt van een spray of zalf die de verdoving zelf verdooft.

Bang voor de tandarts? Kies voor een angstbehandeling!

Herkent u bovenstaande en bent u bang voor de tandarts? Bij Tandartspraktijk Besth bent u op het juiste adres voor een angstbehandeling bij een van onze angsttandartsen. Tijdens een angstbehandeling doen wij er alles aan om u zoveel mogelijk op uw gemak te stellen. Wij hebben de nodige ervaring met angstige patiënten en zorgen ervoor dat een tandarts behandeling soepel verloopt. Overwin samen met ons uw angsten en maak gerust een afspraak. Ook bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, we staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 020 6700366. Wilt u liever mailen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. U kunt een e-mail sturen naar service@besth.nl. Naast angstbehandelingen kunt u ook terecht bij ons voor overige tandartsbehandelingen.

Tandartspraktijk Besth
4.5
Gebaseerd op 26 beoordelingen
powered by Google
js_loader