Cosmetische tandheelkunde

Snel naar:

  • Porseleinen kronen
  • Facings
  • Witte vullingen
  • Bleken
  • Voor-en-na-foto’s
  • Ervaringen van onze klanten

Wanneer uw tanden bevlekt, verkleurd, versleten, gebroken of verkeerd uitgelijnd zijn, kan moderne cosmetische tandheelkunde u een mooiere glimlach geven. Een “smile makeover” verbetert het uiterlijk van uw glimlach door één of meerdere cosmetische tandheelkundige ingrepen.

Bij Tandartspraktijk Besth kunt u terecht voor verschillende soorten behandelingen binnen de cosmetische tandheelkunde. Hieronder vindt u extra informatie op een rij. Ongeacht de behandeling zal onze cosmetische tandarts een persoonlijk behandelplan voor u opstellen om zo gezamenlijk het gewenste resultaat te bereiken.

1. Tanden bleken voor een stralende lach

Tanden bleken is één van de eenvoudigste, bekendste en goedkoopste manieren om uw glimlach te verbeteren. Bij het bleken van tanden wordt er een bleekgel op de tanden aangebracht. Deze gel zorgt ervoor dat uw tanden enkele tinten witter worden. De twee opties die wij aanbieden zijn bleken in de praktijk of thuisbleken. Voor het ideale resultaat raden wij bijna altijd aan om te kiezen voor de thuisbleekoptie. Onze cosmetische tandarts bespreekt graag de mogelijkheden met u.

2. Facings laten plaatsen

Een andere veelvoorkomende behandeling binnen de cosmetische tandheelkunde is de plaatsing van facings. De facings zijn flinterdunne, op maat gemaakte schildjes van tandkleurig porselein of hars die het vooroppervlak van de tanden bedekken. Na het verwijderen van ongeveer een halve millimeter glazuur van het tandoppervlak, worden deze dunne schildjes aan de voorkant van de tanden gehecht (gecementeerd). Onze cosmetische tandarts zal de facing vervolgens op maat slijpen zodat deze zorgen voor een natuurlijke witte glimlach.

Cosmetische tandheelkunde Amsterdam

Benieuwd welke behandeling binnen de cosmetische tandheelkunde in Amsterdam het best bij uw gebit zal aansluiten? Naast de bovenstaande cosmetische behandelingen bieden wij nog tal van andere esthetische behandelingen aan. Denk hierbij aan:

  • Tandheelkundige hechtingen;
  • Esthetische kronen;
  • Inlays en facings;
  • Tand implantaten.

Kom direct in contact met onze cosmetische tandarts in Amsterdam en stel al uw vragen. Wij werken nauw samen met tandtechnici om de beste resultaten te realiseren. Dankzij onze persoonlijke behandelplannen weet u altijd precies waar u aan toe bent. Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. De specialisten van Tandartspraktijk Besth zullen ervoor zorgen dat u binnen afzienbare tijd weer kunt genieten van een prachtige glimlach!

Maak een afspraak