Icon tandbleken

Icon tandbleken bij Besth voor een extra fraaie glimlach

Voor veel mensen is een mooi gebit iets dat zij erg belangrijk vinden. Logisch ook, want uw glimlach is uw visitekaartje en witte tanden helpen daar logischerwijs bij. Toch komt het zo nu en dan voor dat mensen witte vlekjes op de tanden hebben. Hierbij gaat het veelal om kalkvlekjes of fluorose. Besth kan er voor zorgen dat deze witte vlekjes minder of wellicht zelfs helemaal niet meer zichtbaar zijn. Dit doen we door middel van Icon tandbleken. In deze tekst lichten we toe wat deze behandeling precies inhoudt.

Behoud van een gezonde tandstructuur

Kiest u voor Icon tandbleken bij Besth, dan kunt u afscheid nemen van kalkvlekjes of fluorose op uw tanden. Door middel van infiltratie van de witte vlekjes proberen we dit te realiseren. Er wordt niet aan de tand geslepen of geboord maar met het aanbrengen van een vloeistof van buitenaf wordt het vlekje als het ware ‘gevuld’, waarna er niets meer van te zien is. Zo blijft de tandstructuur gezond en kunt u na afloop van de behandeling genieten van een extra mooi gebit.

Hoe gaan wij te werk tijdens een Icon tandbleken behandeling?

Kiest u voor Icon tandbleken bij Besth? Dan kunnen wij vier tanden per keer voor u behandelen. Wilt u dus meer tanden laten behandelen, dan dient u meerdere afspraken te maken. Doordat wij de situatie van uw gebit zowel voor als na de behandeling vastleggen, kunnen we het resultaat goed meten en zien. Dit doen we door middel van een lichtfoto. Ondanks dat Icon tandbleken bij het merendeel van de witte vlekjes helpt, is het niet bij iedere vlek effectief. Bij grotere gaatjes, zoals bij een caviteit, is de kans van slagen een stuk kleiner.

Hoe de behandeling dan in zijn werk gaat? Na de eerste lichtfoto wordt het tandvlees beschermd door het aanbrengen van een rubberdam, waarna de tanden uitgebreid worden gereinigd. Later wordt de witte vlek ‘verwijderd’ met behulp van de vloeistof en als laatste zorgt het polijsten van de tand voor een optimaal en glanzend resultaat. Goed om te weten: Icon tandbleken bij Besth is volledig pijnloos. Alleen bij erg gevoelige tanden kunt u wellicht wat voelen tijdens het reinigen. Uiteraard kan de behandeling zodoende in overleg altijd onder verdoving plaatsvinden.

Professionele en betrouwbare mondzorg voor iedereen

Besth gelooft dat een mooie glimlach voor ieder mens belangrijk is en daarom bieden wij professionele en betrouwbare mondzorg. Icon tandbleken is slechts een kleine greep uit ons brede aanbod in mondzorg en met onze ruime openingstijden – we kunnen u ook op zaterdag van dienst zijn – proberen we voor iedereen een oplossing te bieden. Centraal gelegen in Amsterdam Oud-Zuid kunnen onze gespecialiseerde professionals u met al uw problemen rond uw gebied van dienst zijn. Geen lange wachttijden, maar bij ons wordt u vrijwel direct geholpen.

Ook afscheid nemen van de witte vlekjes op uw tanden? Neem vandaag nog contact op!

Wilt u weten of Icon tandbleken voor u ook mogelijk is? Dan raden wij u aan om eerst een controle-afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken. Dan kan de behandeling mogelijk daarna plaatsvinden en kunnen wij u voorzien van een prachtig gebit. Wilt u meer info over Icon tandbleken of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact op met Besth via het contactformulier, telefonisch (020-6700366) of per mail (service@besth.nl).

Tandartspraktijk Besth
4.5
Gebaseerd op 26 beoordelingen
powered by Google
js_loader