Uitgebreid vooronderzoek voor de tandimplantaten

Wanneer u vaak last heeft van het gebit is het noodzaak hier snel een behandelplan voor te maken. We verzamelen hiervoor gegevens, maken röntgenfoto’s van de mond om te zien wat er onder het tandvlees zit en wegen vervolgens de opties af. Dit bespreken we uitgebreid met u, zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn en wat voor ingreep daarbij nodig is. Wanneer tandimplantaten de beste optie zijn krijgt u een specifiek gesprek met een implantoloog.

Er zijn een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen om tandimplantaten te krijgen. Zo moet er voldoende bot aanwezig zijn om de implantaten te kunnen plaatsen. Niet iedereen heeft altijd genoeg bot. Wanneer er bijvoorbeeld voor lange tijd een tand ontbreekt, dan slinkt de kaak. In dat geval is botopbouw noodzakelijk. Al deze voorwaarden en meer worden met u besproken tijdens het eerste intakegesprek.

Professionele implantologie Amsterdam

Voor het gebit is het heel belangrijk om er zorgzaam mee om te gaan. Niet alleen om een stralende glimlach te houden, maar vooral om klachten en pijn te voorkomen. Wij werken daarom met professionals die hun strepen hebben verdiend door jarenlange ervaring en uitzonderlijke kennis. U kunt daarom met een gerust hart een afspraak maken, want we nemen u van begin tot eind mee in alle stappen. Met de professionele implantologie van Tandartspraktijk Besth in Amsterdam bent u in de beste handen voor een stralend en pijnloos gebit!

Tandimplantaten kosten

Zodra duidelijk is hoe het behandelplan eruitziet, gaan we aan de slag met het totaalplaatje. Niet alle onderdelen zijn altijd verzekerd binnen uw verzekering, maar dit is iets wat we altijd voor u uit kunnen zoeken. Wij kiezen de implantaten die nodig zijn voor het gebit en bepalen de tandimplantaten kosten in een totaaloverzicht. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en welk deel u mogelijk zelf moet vergoeden.

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn en hoe het in zijn werk zou gaan? Of bent u benieuwd naar andere tandartsbehandelingen? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag persoonlijk verder!