Non-prep facings Amsterdam

Non-Prep Facings voor een stralende glimlach

Bij Tandartspraktijk Besth in Amsterdam Zuid helpen wij onze patiënten aan een stralende glimlach en een nieuwe identiteit door de inzet van Non-Prep facings. Non-Prep Facings zijn een revolutionaire doorbraak binnen de tandheelkundige branche en worden per tand gemaakt. Met deze methode is het mogelijk om een gebit met slijtage te reconstrueren met volledig behoud van uw eigen tanden. Daarnaast zullen wij ervoor zorgen dat de oorspronkelijke maat, vorm, kleur, stand en lengte van de tanden perfect worden nagebootst. Dit alles om ervoor te zorgen dat u binnen no-time weer voorzien bent van de glimlach die u verdient. Deze minimale ingreep zorgt voor een stralend resultaat.

De voordelen van Non-Prep Facings

Onze Non-Prep Facings zijn slechts 0,2 millimeter en daarmee nog dunner dan normale facings die vaak rond de 0,8 millimeter dik zijn. De facings worden uit een speciaal porselein vervaardigd en zorgen voor een natuurlijk resultaat waarbij u enkel een corrigerend laagje krijgt over uw eigen tanden. Een enorm voordeel van Non-Prep Facings is het feit dat ze heel sterk zijn en zeker 15 tot 20 jaar mee kunnen. Daarnaast verloopt een behandeling vrijwel pijnloos met behoud van de eigen tandstructuur.

Een ander voordeel van Non-Prep Facings is het feit dat deze facings ingezet kunnen worden zonder het slijpen van uw tanden. Facings zonder te moeten slijpen zijn ideaal omdat er vaak onnodig te veel van een gezonde tand wordt weggeslepen. De Non-Prep Facings van Besth worden met uiterste zorg speciaal op maat gemaakt voor elke tand. Het is tevens mogelijk om enkel een gedeelte van een tand te corrigeren. Dit is de perfecte oplossing bij het tandenknarsen of een mondtrauma. Ons tandartsenteam en de tandtechnici werken nauw samen en maken gebruik van een zeer complexe techniek voor een natuurlijk resultaat.

Non-Prep Facings kosten

De kosten van facings en de behandeling worden bepaald aan de hand van uw persoonlijke wensen. Daarbij zijn de kosten ook afhankelijk van het soort facings. Op basis van uw persoonlijke wensen, de behandeling en welk type facings bepalen wij de kosten.

Worden facings vergoed?

Voor kinderen tot 18 jaar worden, in sommige gevallen, facings vergoed in de basisverzekering. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van het soort materiaal dat gebruikt wordt voor de facings. Om zeker te zijn van de vergoeding voor de facings behandeling voor uw kind kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeraar.

Voor volwassenen wordt een facings behandeling alleen vergoed middels een aanvullende tandartsverzekering. Hoeveel de verzekeraar vergoed van het totaalbedrag verschilt per verzekeraar. Om zeker te zijn van de (mogelijke) vergoeding kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeraar. 

Facings Amsterdam

Wanneer u facings wil laten zetten in Amsterdam zijn wij u graag van dienst. Kom langs bij onze praktijk aan de Balthasar Floriszstraat in Amsterdam-Zuid. Ons ervaren team van tandartsen en specialisten staan voor u klaar. Tijdens een intakegesprek bespreken we al uw wensen. We bekijken welk type facings het beste bij u passen. Hierop maken onze artsen een persoonlijk behandelplan om zo uw wensen te realiseren.

Facings zijn van porselein of composiet en worden gebruikt om het gebit esthetisch te herstellen. De cosmetische behandeling is een relatief pijnloze en eenvoudige ingreep. Vaak kan een specialist of arts de benodigde facings in een behandeling plaatsen.

Er zijn twee type facings. Porseleinen facings, het soort wat we gebruiken bij Tandartsprakijk besth, en composiet facings. De verschillen zitten hem in de kwaliteit en levensduur. Porseleinen facings gaan veel langer mee en kunnen niet verkleuren. Composiet facings zijn relatief goedkoop maar hebben een minder lange levensduur.

Porseleinen facings hebben een gemiddelde levensduur van 15-20 jaar, verkleuren niet en hebben weinig tot geen onderhoud nodig.

Tandartspraktijk Besth
4.5
Gebaseerd op 26 beoordelingen
powered by Google
js_loader