Onzichtbare Beugels

Onzichtbare beugels uitgelegd

Voor rechte tanden en een mooie glimlach bent u met een onzichtbare beugel niet langer overgeleverd aan de onaantrekkelijke slotjesbeugel of buitenbeugel. Onzichtbare beugels versterken het zelfvertrouwen en bieden een esthetisch en nauwelijks zichtbaar alternatief voor de traditionele beugels.

Alhoewel onzichtbare beugels niet geschikt zijn voor bepaalde gevallen, zoals een verkeerde uitlijning of een complex overbeetprobleem (deze kunnen beter worden aangepakt middels traditionele orthodontie), kunnen ze wél worden gebruikt om de volgende aandoeningen te behandelen:

  • Overbeet;
  • Ver uit elkaar geplaatste tanden;
  • Scheve tanden.

Onzichtbare beugels zijn ontworpen voor (jong)volwassenen en worden niet aanbevolen aan kinderen met een melkgebit. Kinderen en jongere tieners die met orthodontische problemen worden geconfronteerd, hebben het meest baat bij traditionele slotjesbeugels aan de voorkant van de tanden. In gesprek met de tandarts zal worden bepaald of uw gebit kan profiteren van een onzichtbare beugel. Houd er rekening mee dat de beugel tot wel 22 uur per dag gedragen moet worden en u deze inclusief het opbergdoosje altijd bij u moet dragen.

Kosten van doorzichtbare beugels

De kosten van onzichtbare beugels zijn ongeveer hetzelfde als traditionele orthodontische behandelingen, variërend van € 2.500 tot € 7.000. De kosten van uw specifieke beugel worden bepaald door factoren zoals het type en de duur van de behandeling, de locatie, uw tandartsverzekering en alle andere herstelwerkzaamheden die voor of tijdens de behandeling nodig zijn. Financiering is mogelijk beschikbaar via uw tandartsverzekering. Raadpleeg uw tandartsverzekeraar of kom met ons in contact om te bepalen voor welke orthodontische voordelen u mogelijk in aanmerking komt.

Onzichtbare beugel Amsterdam gezocht?

Als u op zoek bent naar een tandartspraktijk in de regio Amsterdam Zuid die u van een onzichtbare beugel kan voorzien, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring en gebruiken de nieuwste technieken voor onzichtbare beugels. Kom direct langs bij onze praktijk in Amsterdam om samen de mogelijkheden voor de onzichtbare beugel door te spreken! Mocht u angst hebben voor de tandarts, kunt u terecht bij onze angst tandarts. Bekijk ook eens onze overige tandartsbehandelingen.

Tandartspraktijk Besth
4.5
Gebaseerd op 26 beoordelingen
powered by Google
js_loader