Tanden Bleken

Tanden bleken Amsterdam

Steeds meer mensen willen wittere tanden en het is van belang om dit professioneel en veilig te laten uitvoeren. Bij Tandartspraktijk Besth kunt u professioneel uw tanden laten bleken in Amsterdam. Uw glimlach is ten slotte een belangrijk visitekaartje waar u zuinig op moet zijn. Het is niet aan te raden om zelf een bleeksetje aan te schaffen omdat dit uw gebit kan beschadigen. Bij Besth vinden wij het niet alleen belangrijk dat u een gezond gebit heeft, maar dat u ook blij bent met de algehele uitstraling. Voor velen zijn wittere tanden ook een extra motivatie om het gebit gezond te houden.

Tanden bleken: de behandeling

Bij Besth maken wij tijdens het tanden bleken gebruik van een geavanceerde Philips Zoom! Whitespeedlamp. Binnen een uur is het al mogelijk om een stralende, witte glimlach te realiseren. Wat zo uniek is aan dit proces, is dat er een eigen LED-lichttechnologie gebruikt wordt om het bleekproces nog sneller te laten verlopen. Dit zorgt voor de beste resultaten binnen een kort tijdsbestek. De Zoom WhiteSpeed Whitening LED Accelerator staat garant voor een lichtintensiteit die wel 100 procent sterker is dan andere bleeklampen op de markt. Uiteraard leveren wij niet in op veiligheid. Uit onderzoek is gebleken dat ons proces zowel veilig als effectief is voor uw tanden en tandvlees.

Een bijkomend voordeel is dat uw tanden en kiezen er na één behandeling al witter uitzien. Eventuele gebreken aan het gebit zullen tevens minder zichtbaar zijn. Daarnaast zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat een verkleurde tand, dezelfde kleur krijgt als de rest van het gebit. Ook is het een vrij simpele procedure en zijn gebreken aan uw gebit nu minder zichtbaar.

Tanden bleken kosten in Amsterdam

Bent u benieuwd naar de kosten voor het tanden bleken en de behandeling bij Tandartspraktijk Besth in Amsterdam? Bij ons kunt u terecht voor een snel en efficiënt bleekproces dat geen schade aanbrengt aan uw gebit. De ervaren tandartsen van Besth gaan te allen tijde professioneel te werk om uw tanden weer stralend wit te krijgen. Wij bieden ook Non-Prep Facings en overige tandarts behandelingen aan.  Neem snel contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.

Kosten tandenbleken bij Besth:

Thuis tanden bleken kost 250,- voor een opmaat gemaakte bitje en bleekmiddel
Tandenbleken bij Besth in de stoel onder begeleiding van professional kost 399,- Hierbij ziet u direct resultaat

Voor en na foto’s van tanden bleken

Tanden bleken

In office tanden bleken

100% Privacy, Service en Kwaliteit en Vertrouwen

Tandartspraktijk Besth
4.5
Gebaseerd op 26 beoordelingen
powered by Google
js_loader