Kerst bij Tandartspraktijk Besth

Kerst bij Tandartsenpraktijk Besth

Vanaf 14 december 2021 bieden we de Philips Zoom! Professioneel tanden bleken aan voor slechts €269,- Dat is €100 korting op de normale prijs, maar schiet op, deze uitverkoop duurt maar t/m vrijdag 31 december! Om van onze geweldige deal te profiteren, kunt u de service vanaf 14 december t/m vrijdag 31 december tussen 9.00 en 17.00 uur aanschaffen.
U kunt de behandeling vanaf 27 december tm 31 januari 2022 bij ons in de praktijk inwisselen.

  Maak hier uw afspraak!

  Tanden bleken: de behandeling

   

  Bij Besth maken wij tijdens het tanden bleken gebruik van een geavanceerde Philips Zoom! Whitespeedlamp. Binnen een uur is het al mogelijk om een stralende, witte glimlach te realiseren. Wat zo uniek is aan dit proces, is dat er een eigen LED-lichttechnologie gebruikt wordt om het bleekproces nog sneller te laten verlopen. Dit zorgt voor de beste resultaten binnen een kort tijdsbestek. De Zoom WhiteSpeed Whitening LED Accelerator staat garant voor een lichtintensiteit die wel 100 procent sterker is dan andere bleeklampen op de markt. Uiteraard leveren wij niet in op veiligheid. Uit onderzoek is gebleken dat ons proces zowel veilig als effectief is voor uw tanden en tandvlees.

   

  Een bijkomend voordeel is dat uw tanden en kiezen er na één behandeling al witter uitzien. Eventuele gebreken aan het gebit zullen tevens minder zichtbaar zijn. Daarnaast zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat een verkleurde tand, dezelfde kleur krijgt als de rest van het gebit. Ook is het een vrij simpele procedure en zijn gebreken aan uw gebit nu minder zichtbaar.

   

  Nadat je verrassende resultaten hebt bereikt, wil je er zeker van zijn dat je geen voedsel, dranken en levensstijlkeuzes maakt die je tanden verkleuren om die oogverblindende glimlach te behouden. Te vermijden items:

   

  Koffie

  Thee

  Rode wijn

  Voedingsmiddelen met kleuradditieven

  Producten op basis van tomaten

  Tabak

   

  Zou jij ook wel wittere tanden willen? Neem snel contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.