Het belang van de juiste mondhygiëne en poetsinstructies

Een stralend en gezond gebit begint met de juiste mondhygiëne en poetsinstructies. Een regelmatig bezoek aan de mondhygiënist helpt om problemen aan uw gebit vroegtijdig te signaleren of zelfs te voorkomen. Het team van Tandartspraktijk Besth bestaat uit ervaren mondhygiënisten in Amsterdam die enkel werken met de nieuwste technieken. Tijdens een mondhygiëne behandeling wordt het gebit grondig gereinigd en krijgt u tevens poetsinstructies mee naar huis om de algehele staat van uw mondhygiëne te verbeteren. Wij staan naast reguliere openingstijden ook ’s avonds en in het weekend voor u klaar. Neem contact op voor vragen of plan een afspraak in bij een van onze mondhygiënisten.

Waarom een afspraak maken bij de mondhygiënist Amsterdam?

In de meeste gevallen verwijst een tandarts u door naar een mondhygiënist, maar u bent natuurlijk ook welkom zonder een verwijzing. Een mondhygiënist vertelt over de manieren om uw mondhygiëne te verbeteren en geeft uitgebreid advies over het gebit, tandvleesaandoeningen en voedingsgewoonten. Tijdens een afspraak wordt uw gebit grondig gereinigd en krijgt u de juiste poetsinstructies mee naar huis.

Het is van belang om in contact te komen met een mondhygiënist wanneer u bijvoorbeeld last heeft van een van de volgende mondproblemen:

1. Bloedend tandvlees
2. Terugtrekkend tandvlees
3. Slechte adem
4. Veel of vaak terugkerende gaatjes
5. Tandsteen, tandplak of aanslag op het gebit

Wanneer u geen last heeft van bovenstaande klachten, is het alsnog aan te raden om halfjaarlijks een bezoek te brengen aan de tandarts. Voorkomen is ten slotte beter dan genezen! Door een grondige reiniging en de juiste poetsadviezen voorkomt u problemen aan uw gebit. Verder komt een goede mondhygiëne ook de levensduur van vullingen, facings en kronen ten goede.

De beste mondhygiëne en poetsinstructies bij Tandartspraktijk Besth

Is het tijd om uw mondhygiëne te verbeteren? Maak dan snel een afspraak met een van de mondhygiënisten van Tandartspraktijk Besth. Tijdens de behandeling ontvangt u handige poetsinstructies voor het op peil houden van uw mondhygiëne. U komt in contact met ons door te bellen naar: 020-6700366. Stuurt u liever een e-mail? Dit is mogelijk door te mailen naar het volgende e-mailadres: service@besth.nl.

Maak een afspraak