Non-Prep Facings voor een stralende glimlach

Bij Tandartspraktijk Besth in Amsterdam Zuid helpen wij onze patiënten aan een stralende glimlach en een nieuwe identiteit door de inzet van Non-Prep facings. Non-Prep Facings zijn een revolutionaire doorbraak binnen de tandheelkundige branche en worden per tand gemaakt. Met deze methode is het mogelijk om een gebit met slijtage te reconstrueren met volledig behoud van uw eigen tanden. Daarnaast zullen wij ervoor zorgen dat de oorspronkelijke maat, vorm, kleur, stand en lengte van de tanden perfect worden nagebootst. Dit alles om ervoor te zorgen dat u binnen no-time weer voorzien bent van de glimlach die u verdient. Deze minimale ingreep zorgt voor een stralend resultaat.

De voordelen van Non-Prep Facings

Onze Non-Prep Facings zijn slechts 0,2 millimeter en daarmee nog dunner dan normale facings die vaak rond de 0,8 millimeter dik zijn. De facings worden uit een speciaal porselein vervaardigd en zorgen voor een natuurlijk resultaat waarbij u enkel een corrigerend laagje krijgt over uw eigen tanden. Een enorm voordeel van Non-Prep Facings is het feit dat ze heel sterk zijn en zeker 15 tot 20 jaar mee kunnen. Daarnaast verloopt een behandeling vrijwel pijnloos met behoud van de eigen tandstructuur.

Een ander voordeel van Non-Prep Facings is het feit dat deze facings ingezet kunnen worden zonder het slijpen van uw tanden. Facings zonder te moeten slijpen zijn ideaal omdat er vaak onnodig te veel van een gezonde tand wordt weggeslepen. De Non-Prep Facings van Besth worden met uiterste zorg speciaal op maat gemaakt voor elke tand. Het is tevens mogelijk om enkel een gedeelte van een tand te corrigeren. Dit is de perfecte oplossing bij het tandenknarsen of een mondtrauma. Ons tandartsenteam en de tandtechnici werken nauw samen en maken gebruik van een zeer complexe techniek voor een natuurlijk resultaat.

Non-Prep Facings kosten

Benieuwd naar de kosten van Non-Prep Facings bij Tandartspraktijk Besth? Neem dan contact met ons op voor een intake gesprek. In dit gesprek kunnen we een persoonlijk behandelplan opstellen waarbij de kosten van de Non-Prep Facings ter sprake zullen komen. Mocht u nog niet zeker weten welke tandartsbehandeling het beste bij u past, dan staan onze specialisten voor u klaar. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 020-6700366 of stuur een mailtje naar service@besth.nl.

Maak een afspraak