Tarieven

Met spoed hulp nodig? Neem contact op!

020 6700366
Afspraak maken

Tarieven

Tarieven
De tarieven die u betaald voor een bezoek aan de tandarts of mondhygiënist zijn bij alle tandartspraktijken in Nederland gelijk. Jaarlijks worden de bedragen per behandeling vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit in opdracht van de overheid. Welke bedrag u exact kwijt bent aan bepaalde behandelingen, hangt af van de ernst van uw situatie. In sommige gevallen blijkt na onderzoek dat u meer of juist minder behandelingen nodig hebt voor een optimale gezondheid.

Klik hier voor een overzicht van de tarieven van 2022

Krijg ik bepaalde behandelingen vergoed?
Met een aanvullende tandartsverzekering worden diverse behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed. Wanneer u een tandartsverzekering heeft, zorgen wij ervoor dat alle financiële afwikkelingen goed geregeld worden.

Bent u niet verzekerd voor tandartsbehandelingen? Dan moet u de nota direct voldoen in onze praktijk.

De rekening van onze praktijk

page1image63243488

 

Wij begrijpen dat patiënten hun zorgverlener kiezen op basis van vertrouwen. Persoonlijk contact is hierin onmisbaar. Daarom versturen wij onze rekeningen direct vanuit onze eigen praktijk. Hier gebruiken we de software van Payt voor. De software maakt het voor u mogelijk om uw rekeningen terug te vinden in een persoonlijke online omgeving (hier heeft u geen account voor nodig), eenvoudig uw rekeningen met iDEAL te betalen en te communiceren met de praktijk wanneer u vragen heeft over uw rekening of een betalingsregeling wilt treffen.

Vergoeding van uw zorgverzekeraar
Op de rekening die u van ons ontvangt staat duidelijk aangegeven welk bedrag vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, type behandeling en de voorwaarden van uw verzekeraar. Heeft u een vraag over de vergoeding van uw zorgverzekeraar? Neem dan direct contact op met uw eigen verzekeraar.

De werkwijze van onze praktijk
De standaard werkwijze van onze praktijk is dat wij uw behandeling eerst indienen bij uw verzekeraar. Het deel dat niet door uw verzekeraar wordt vergoed brengen we vervolgens bij u in rekening. U heeft vervolgens 14 dagen om de rekening te voldoen. Dat kan u doen door gebruik te maken van de digitale betalingsmogelijkheden, zoals iDEAL. Hebben wij nog geen of een oud e-mailadres van u, maar wilt u wel graag uw rekeningen via de mail ontvangen? Geeft uw e-mailadres dan door bij de receptie.

Veilig digitaal
Al uw persoonlijke gegevens staan in een streng beveiligde omgeving. De software van Payt is gecertificeerd (NEN7510), waardoor u er op kunt vertrouwen dat Payt adequaat en veilig omgaat met uw gegevens.

Meer informatie over uw rekening, uw online omgeving of over Payt? Bekijk dan de pagina speciaal voor patiënten.

Contact met een specialist

Heeft u vragen over een specifieke behandeling, tarieven of andere kosten? Bel of mail ons dan gerust. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020 6700366, maar u kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier.

Onze meest geliefde behandelingen

FacingsTanden blekenMondhygiëneOnzichtbare beugels

Per tand

€180

€450 – 550 (Porcelein)

€500 – 600 (Non-prep porcelein)

Vanaf

€299 (Thuis bleken)

€399 (Bleken in de stoel)

Per 5 min

€14,91

Vanaf

€499

Composiet of porselein en behandeling door cosmetisch tandartsThuis bleken of in de praktijk, snel en langdurig resultaatZeer ervaren mondhygiënistTransparante beugel, comfortabel, voorspelbaar
Lees meerLees meerLees meerLees meer

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Klik hieronder om direct een afspraak te maken!

Wij zijn er om jou te helpen

Balthasar floriszstraat 45, 1071 VB Amsterdam
020 6700366
service@besth.nl
Ma - Za: 8:00 - 17:00Do: 8:00 - 21:00Za: Op afspraakZo: Gesloten
Klik hier om een Whatsapp gesprek te beginnen

Maak nu een afspraak voor jouw glimlach!

020 6700366
Maak een Afspraak