Verwijspraktijk Amsterdam

Welkom op de verwijspagina van Tandartspraktijk Besth. Wij zijn een gespecialiseerde verwijspraktijk voor diverse verwijsbehandelingen. Bent u een tandarts/verwijzer? Dan kunt u via deze pagina patiënten aanmelden voor een specifieke behandeling. Dit kunt u doen middels ons digitale verwijsformulier. 

Na aanmelding van uw patiënt nemen wij contact op met de betreffende persoon om een afspraak te maken. Zodra de patiënt op afspraak is geweest bij ons nemen wij wederom contact op om hiervan de voortang te bespreken. Wij delen onze bevindingen en er is ruimte voor overleg. Heeft u daarna nog vragen over het door ons opgestelde behandelplan? Dan vernemen wij dit graag.

Om bij onze verwijspraktijk toegelaten te worden heeft de patiënt altijd een verwijsbrief nodig van de eigen behandelaar.

Wat onze cliënten vinden

“Afgelopen vrijdag heb ik een kies gebroken en na een belletje naar de praktijk had ik al heel snel een afspraak. Naar mijn ervaring altijd een top service gehad bij Besth! ”

Vanessa Schouten

22 jaar

“Prima tandarts en assistentes, wordt hier al jaren prima behandeld, als je problemen hebt moet je dit wel bespreekbaar maken en niet afwachten.”

Amanda Mulder

31 jaar

“Hele goede ervaringen opgedaan bij Besth. Het team mensen werkzaam in deze praktijk is klantvriendelijk, accuraat, ze nemen de tijd voor je en ze zijn deskundig.”

Anne de Vries

28 jaar
Samenwerken met ons? Vul uw gegevens in


  Onze contact gegevens

  Balthasar floriszstraat 45, 1071 VB Amsterdam
  020 6700366
  service@besth.nl
  Ma - Za: 8:00 - 17:00Zo: Gesloten
  Klik hier om een Whatsapp gesprek te beginnen

  Verwijzing conform KNMT

  De verwijzing komt geheel conform de richtlijnen van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde tot stand. Deze zijn opgesteld voor horizontale verwijzing. Dit betekent dat de tandarts, waardoor de patiënt verwezen wordt, de regie voert betreffende het verloop van de behandeling.

  Ons team

  Florian Bussmeyer

  Tandarts • Implantologie en parodontologie • BIG-nummer: 09924996902

  Emilie Numan

  Tandarts • Cosmetisch tandarts • BIG-nummer: 69064470202

  Rosaline Shadkam

  Mondhygiëniste • BIG-nummer: 89927381379

  Jonas J. Schellevis

  Tandarts • BIG-Nummer: 59917679602

  Caroline de Los Reyes

  Mondhygiëniste • Geregistreerd-mondhygiënist: 09928954179

  O. Bouabbous

  Preventie-assistent

  B. Mebrahtu

  Tandartsassiste

  J. Moray

  Tandartsassiste

  Jim Nijlant

  Tandarts • BIG-nummer: 19933604902
  Tandimplantaten

  Kies voor een blijvende oplossing van uw probleem door tandimplantaten te laten plaatsen. Uw gebit ziet er weer natuurlijk uit, wat een belangrijk doel is van de behandeling. Daarbij zijn tanden en kiezen niet meer van echt te onderscheiden. Het mondgevoel is hetzelfde als met eigen tanden en de implantaten gaan tientallen jaren mee.

  Cosmetische tandheelkunde

  Bij Tandartspraktijk Besth kunt u terecht voor een totale make-over, wat ervoor zorgt dat u weer onbedaarlijk kunt lachen en zelfverzekerd door het leven gaat. Wij beschikken over een ervaren team met een expertise in cosmetische tandheelkunde.

  Parodontologische behandelingen

  Diverse parodontologische behandeling vallen binnen onze expertise. Een belangrijk onderdeel voor het gezond houden van uw gehele mond. Hieronder vallen onder meer het uitsluiten of behandelen van diverse tandvleesirritaties of ontstekingen. Parodontologische behandelingen kunnen parodontale infecties of ernstige gezondheidsproblemen aan het licht brengen. Onze specialisten informeren u graag verder.

  Kaakchirurg

  U kunt bij onze praktijk ook terecht voor een behandeling van de kaakchirurg. Deze is gespecialiseerd in diverse mondziekten, kaakchirurgie en aangezichtspijnen. Onze kaakchirurg doet diagnostisch onderzoek naar diverse oorzaken en is bevoegd voor het uitvoeren van een groot aantal behandelingen. Hieronder vallen onder meer ontstekingen, kaakgewrichtsklachten, gezwellen, letsels, cysten, kaakgroeistoornissen, speekselklieraandoeningen en slijmvliesafwijkingen.

  Spoedeisende hulp

  Heeft u een urgente kwestie of een situatie die een snelle aanpak nodig heeft, neem dan nu telefonisch contact met ons op. Wij hebben altijd ruimte om calamiteiten als deze spoedig op te pakken.

  Voor patiënten zonder tandarts:

  Neem contact op met de Verwijspraktijk via telefoon of e-mail.

  Contact: Verwijspraktijk Amsterdam Oud-Zuid

  Balthasar Floriszstraat 45

  1071 VB Amsterdam

  Tel.: 020-6700366

  E-mail: service@besth.nl